ROLETNE ZA PVC PROZORE

Metalna osovina, aluminijumsko kućište, završna alu lamela, zaobljena vodilica, automat sa gurtnom, metalni kugličasti ležajevi.

Ovo su samo neke pojedinosti koje odlikuju naše roletne vrhunskim kvalitetom.

U našoj ponudi možete izabrati roletne sa spoljašnjom kutijom koja se može ugraditi na postojeću stolariju bez obzira od kog je materijala ili unutrašnjom kutijom koje se montiraju zajedno sa prozorima, balkonskim vratima i sl. Najčešće se koriste na mestima gde stari drveni prozori već imaju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće gde treba predvideti prostor za kutiju kako se ne bi smanjila visina prozora. Vazdušni prostor između prozora i spuštenog zastora roletni deluje kao dobar izolator. Dodatna izolacija se postiže pomoću stiropora koji je integrisan u kutiji.

Za rukovanje roletnama Vam stoje na raspolaganju tri vrste pogona:

- kaišem (gurtnom); kurblom; elektromotorni pogon -

Unutrašnje kutije su PVC ili ALU termoizolovane sa PVC ili ALU zastorom gde je osovina smeštena u metalnim kugličastim ležajevima. Kutija je saćasta, može biti dodatno termo izolovana stiroporom.

Spoljašnja kutija može biti u varijanti pocink lim plastificirane sa PVC zastorom ili ALU zastorom koji je dodatno punjen pur penom sa osovinom smeštenom u metalnim ležajevima. Bočni poklopci su od aluminijuma.

p-roller-shutters-2

Takođe, spoljna kutija može biti RONDO poluzaobljena, ALU livena, sa PVC zastorom ili ALU zastorom. Standardno se proizvode u beloj boji ali zastori mogu biti u bilo kojoj boji RAL karte.

Za sve dodatne informacije pozovite nas na telefon:

025.432.351
synego-1

PVC STOLARIJA

Prozori i vrata Rehau, Nemačka

KOMPLETNA PONUDA

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Zato što svojim kupcima, želimo pružiti izuzetno kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cenama.

KVALITET

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, i izuzetnih su toplotnih i zvučnih karakteristika koje će Vas kod izrade energetske efikasnosti svrstati u A klasu.

REHAU i TROCAL

Prateći trendove, nudimo PVC stolariju REHAU i TROCAL profila izrađenih od visokokvalitetnog, tvrdog PVC-a. REHAU je najveći svetski proizvođač PVC profila, koji pokriva 75% zapadnog tržišta.

PREFINJEN DIZAJN

Njihova specifičnost je konstantno unapređenje i inovativnost u izradi, koje kao rezultat ima najviši nivo kvaliteta, a naravno i dizajna jer su izgledom znantno prefinjeniji od ostalih profila ponuđenih na tržištu.

STRUČNI ZAPOSLENI

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC stolarije možemo reći da imamo veoma kvalitetno obučeni kadar koji će bez greške da odradi posao.

PODRŠKA

Uvek možete da nas pozovete u vezi bilo kakvog pitanja, naša stručna služba će pokušati da otkloni sve nedoumice koje imate i da savet šta je najbolje za vas.

100% ZADOVOLJSTVO

Korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi, odgovornost prema poslu, poštovanje zadanih rokova kao i poverenje naših kupaca dovelo je nas je na vodeće mesto u proizvodnji i distribuciji PVC prozora i vrata u Somboru i većem delu Vojvodine.

Scroll to Top