VRATA REHAU

U ponudi vrata imamo:

- ulazna - sobna - balkonska - garažna - rolo vrata -

Izbor vrata za Vaš dom je odluka koje nije ništa manje bitna od planiranja stambenog projekta. Vi želite vrata koja su lepa, istrajna, i energetski efikasna. Što više postajemo svesni naše odgovornosti da zaštitimo okolinu, vrata napravljena od obnovljivih materijala zauzimaju više mesto od onih koja nisu. Naša PVC vrata ispunjavaju sve ove kriterijume, i uz to nude široku lepezu stilova i funkcionalnosti.

Kada se kupuju sobna vrata ne bira se samo deo stolarije već i deo dekora, ali i laka upotreba i vrhunsko funkcionisanje više decenija. Da bi ispunila ta očekivanja ona moraju biti vrhunskog kvaliteta, baš takva sobna vrata imamo u ponudi.

Za sve dodatne informacije pozovite nas na telefon:

025.432.351
Katalog vrata
synego-1

PVC STOLARIJA

Prozori i vrata Rehau, Nemačka

KOMPLETNA PONUDA

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Zato što svojim kupcima, želimo pružiti izuzetno kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cenama.

KVALITET

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, i izuzetnih su toplotnih i zvučnih karakteristika koje će Vas kod izrade energetske efikasnosti svrstati u A klasu.

REHAU i TROCAL

Prateći trendove, nudimo PVC stolariju REHAU, GU, Alumil... profila izrađenih od visokokvalitetnog, tvrdog PVC-a. REHAU je najveći svetski proizvođač PVC profila, koji pokriva 75% zapadnog tržišta. Sobna vrata u ponudi su Braća Marić.

PREFINJEN DIZAJN

Njihova specifičnost je konstantno unapređenje i inovativnost u izradi, koje kao rezultat ima najviši nivo kvaliteta, a naravno i dizajna jer su izgledom znantno prefinjeniji od ostalih profila ponuđenih na tržištu.

STRUČNI ZAPOSLENI

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC stolarije možemo reći da imamo veoma kvalitetno obučeni kadar koji će bez greške da odradi posao.

PODRŠKA

Uvek možete da nas pozovete u vezi bilo kakvog pitanja, naša stručna služba će pokušati da otkloni sve nedoumice koje imate i da savet šta je najbolje za vas.

100% ZADOVOLJSTVO

Korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi, odgovornost prema poslu, poštovanje zadanih rokova kao i poverenje naših kupaca dovelo je nas je na vodeće mesto u proizvodnji i distribuciji PVC prozora i vrata u Somboru i većem delu Vojvodine.

Scroll to Top