KOMARNICI ZA PVC PROZORE I VRATA

U našoj ponudi, imamo sledeće tipove komarnika za prozore:

- Fiksni; Rolo; -

Komarnik-pvc-stolarija

Ramovi komarnika se izrađuju od Aluminijuma, a mrežica je od kvalitetnog FIBERGLASA koji je potpuno nezapaljiv materijal, otporan na UV zrake i na suncu se ne deformiše.

Rolo komarnici onemogućavaju ulazak komaraca i drugih insekata u Vaš dom ili poslovni prostor. Proizvod je izrađen od aluminijuma tako da je rok upotrebe neograničen. Rolo komarnik za prozore se povlači vertikalno(od gore ka dole i obrnuto).

Mogucnost montaže na svakoj vrsti prozora, kao i mogućnost istovremenog montiranja sa roletnom.

Tipovi komarnika za ulazna vrata i balkonska vrata:

- Vrata komarnik; “Plise” komarnik -

Komarnik-za-vrata

Vrata ili prozori mogu nesmetano da se otvaraju i zatvaraju, kada se montiraju komarnici. Komarnici su 100% efikasni u sprečavanju ulaska insekata, dok u isto vreme pružaju vidljivost i ne umanjuju u velikoj meri količinu svetlosti u prostorijama.

Donja vodilica kod plise komarnika je 8 mm što ne ograničava montažu istog samo na balkonska vrata već se nesmetano može montirati na ulazna vrata. Mrežica nije napregnuta pa je mogućnost pucanja svedena na minimum.

Za sve dodatne informacije pozovite nas na telefon:

025.432.351
synego-1

PVC STOLARIJA

Prozori i vrata Rehau, Nemačka

KOMPLETNA PONUDA

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Zato što svojim kupcima, želimo pružiti izuzetno kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cenama.

KVALITET

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, i izuzetnih su toplotnih i zvučnih karakteristika koje će Vas kod izrade energetske efikasnosti svrstati u A klasu.

REHAU i TROCAL

Prateći trendove, nudimo PVC stolariju REHAU i TROCAL profila izrađenih od visokokvalitetnog, tvrdog PVC-a. REHAU je najveći svetski proizvođač PVC profila, koji pokriva 75% zapadnog tržišta.

PREFINJEN DIZAJN

Njihova specifičnost je konstantno unapređenje i inovativnost u izradi, koje kao rezultat ima najviši nivo kvaliteta, a naravno i dizajna jer su izgledom znantno prefinjeniji od ostalih profila ponuđenih na tržištu.

STRUČNI ZAPOSLENI

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC stolarije možemo reći da imamo veoma kvalitetno obučeni kadar koji će bez greške da odradi posao.

PODRŠKA

Uvek možete da nas pozovete u vezi bilo kakvog pitanja, naša stručna služba će pokušati da otkloni sve nedoumice koje imate i da savet šta je najbolje za vas.

100% ZADOVOLJSTVO

Korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi, odgovornost prema poslu, poštovanje zadanih rokova kao i poverenje naših kupaca dovelo je nas je na vodeće mesto u proizvodnji i distribuciji PVC prozora i vrata u Somboru i većem delu Vojvodine.

Scroll to Top