Garancija na naše proizvode

Hvala što ste nam ukazali poverenje

OPŠTE

Na osnovu Zakona o zaštiti potrošača preduzeće DAKI PLAST Sombor pruža garanciju počevši od dana izdavanja računa. Za uvažavanje garantnog zahteva neohodno je priložiti račun. U slučaju montaže proizvoda od strane montažnog tima preduzeća DAKI PLAST, garancija se odnosi na: funkcionalnost proizvoda, kvalitet materijala koji se ugrađuju i uslugu montaže.

U slučaju montaže koju je organizovao kupac, garancija se odnosi na materijale koji se ugrađuju i funkcionalnost proizvoda u fabričkim uslovima.

USLOVI ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA GARANCIJU

Garancija u trajanju od 10 godina odnosi se na: 

· funkcionalnost elemenata. 

· funkcionalnost okova (mehanizam) sa prosečnim otvaranjem 4 (četiri) puta dnevno. 

· beli PVC-U profil i ALU profile na: postojanost, izdržljivost, nepromenjenost boje i prvobitnog oblika (odsustvo deformacija u opsegu temperatura od -30 do +50 stepeni Celzijusa).


Garancija u trajanju od 5 godina odnosi se na:

· dekor PVC-U profil na: postojanost, izdržljivost, nepromenjenost boje i nepromenjenost prvobitnog oblika (odsustvo deformacija u opsegu temperatura od -30 do +50 stepeni Celzijusa).

· hermetičku nepropustljivost i postojanost termopana, izuzev promena nastalih pucanjem i lomom staklenih površina ili drugih mehaničkih oštećenja.

· funkcionalnost brava i šarki. 


Garancija u trajanju od 2 godine odnosi se na:

· funkcionalnost roletni i komarnika.

· panele na: postojanost, izdržljivost, nepromenjenost boje i prvobitnog oblika (odsustvo deformacija u opsegu temperatura od -30 do +50 stepeni Celzijusa).


Pravo na garanciju gubi svaki kupac kupljenog proizvoda u sledećim slučajevima:

· Ako ne poseduje račun o kupljenom proizvodu.

· Ako je proizvod nepravilno instaliran od strane montera koje je angažovao kupac.

· Ako dođe do mehaničkog oštećenja kako profila tako i mehanizma (fizička oštećenja, provala, itd.).

· Na funkcionalnost okova ako nije vršeno redovno čišćenje i podmazivanje (odgovarajućim sredstvom) elemenata okova.

· Oštećenja nastala nepravilnim rukovanjem kupljenog proizvoda.

· Oštećenja nastala u transportu nakon kupovine proizvoda (u slučaju kada kupac organizuje transport).

· Ukoliko dođe do bušenja proizvoda od strane nestručnog lica.

DODATNE NAPOMENE

Molimo Vas da pročitate Uputstvo za čišćenje i održavanje stolarije koje dobijate uz Garantni list i pridržavajte se navedenih preporuka.

Ne dajemo garanciju na hidro-izolaciju na spoju PVC elementa i zida.

Proizvodi navedeni u otpremnici ostaju u vlasništvu DAKI PLAST do momenta izmirenja svih obaveza od strane kupca.

Sve reklamacije prijavljene preduzeću DAKI PALST rešavaju se u roku od 15 dana.

Nakon utvrđivanja razlog reklamacije od strane stručnog lica iz DAKI PALST, ukoliko se ispostavi da ne ispunjavate gore navedene uslove o reklamaciji, izlazak na teren kao i utrošeni časovi rada se naplaćuju ро cenovniku servisne usluge.

Reklamacije i servis: kontakt telefon 025 432 351, mail dakiplast@gmail.com

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Zato što svojim kupcima, želimo pružiti izuzetno kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cenama.

KVALITET

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, i izuzetnih su toplotnih i zvučnih karakteristika koje će Vas kod izrade energetske efikasnosti svrstati u A klasu.

REAHAU i ALUMIL

Prateći trendove, nudimo ALU stolariju proizvođača REHAU i ALUMIL. Čvrsta struktura sa besprekornom i dugotrajnom operabilnošću

PREFINJEN DIZAJN

Njihova specifičnost je konstantno unapređenje i inovativnost u izradi, koje kao rezultat ima najviši nivo kvaliteta, a naravno i dizajna jer su izgledom znantno prefinjeniji od ostalih profila ponuđenih na tržištu.

STRUČNI ZAPOSLENI

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC stolarije možemo reći da imamo veoma kvalitetno obučeni kadar koji će bez greške da odradi posao.

PODRŠKA

Uvek možete da nas pozovete u vezi bilo kakvog pitanja, naša stručna služba će pokušati da otkloni sve nedoumice koje imate i da savet šta je najbolje za vas.

100% ZADOVOLJSTVO

Korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi, odgovornost prema poslu, poštovanje zadanih rokova kao i poverenje naših kupaca dovelo je nas je na vodeće mesto u proizvodnji i distribuciji PVC prozora i vrata u Somboru i većem delu Vojvodine.

Scroll to Top