ALU Stolarija – Alumil

ALU stolarija ALUMIL

ALUMIL proizvodi vrhunske aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijani u inovativnom odeljenju za istraživanje i razvoj naše grupacije, a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodnih akreditovanih laboratorija i instituta kao što su ift Rosenheim (Nemačka), A.A.M.A (SAD), Instituto Jordano (Italija), CSTB (Francuska), ATG (Belgija), EXOVA (Velika Britanija) itd.

U naprednim laboratorijima kompanije se ispituju sistemi koji uključuju vrhunski dizajn, vrhunske performanse i izvanrednu energetsku efikasnost. Koristeći najsavremeniju opremu (npr. 3D štampače, CNC mašine) i zahvaljujući našem naprednom centru za testiranje, uvek smo na čelu tehnološkog razvoja, uvek jedan korak ispred.

Strogi postupci testiranja za vrhunske rezultate

Naše odeljenje za istraživanje i razvoj je u mogućnosti da ponudi prilagođena rešenja za projekte koji zahtevaju posebno dizajnirane sisteme ili tipologije. Stručno znanje naših inženjera uz fleksibilnost naših proizvodnih procesa zahvaljujući vertikalnoj integraciji našeg procesa proizvodnje, dovodi do izuzetnih rezultata, posebno kada su u pitanju prilagođena rešenja.

Imajte na umu da smo nedavno razvili jedan od najsofisticiranijih prilagođenih prozorskih sistema za kompaniju Google Inc. u New Yorku. Naš visoko napredni tehnološki stepen u kombinaciji sa našom sposobnošću pružanja prilagođenih rešenja, čine nas jednom od najkonkurentnijih kompanija u industriji na globalnom nivou.

alu-prozor

ALU PROZORI

TOPLI, SIGURNI I PRAVLJENI DA TRAJU

termički izolovan okretno/nagibni sistem

alu-vrata

ALU VRATA

BEZBEDNA I ELEGANTNOG DIZAJNA

posebno je dizajnirana da zadovolji visoke zahteve pasivnih kuća. Idealana je za teške i energetski efikasne konstrukcije koji nude visok stepen sigurnosti

alu-klizna-vrata

ALU KLIZNI PROZORI I VRATA

robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore

alu-sklopiva-vrata-alumil

ALU SKLOPIVA VRATA

sistem harmonika vrata sa pogonom sa gornje ili donje strane, pogodan za standardne i velike konstrukcije. Primenjuju se na srednje i vrhunske projekte kao što su luksuzni objekti, poslovne zgrade, konferencijske centri, hoteli, restorani i mnogi drugi

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Zato što svojim kupcima, želimo pružiti izuzetno kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cenama.

STRUČNI ZAPOSLENI

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC stolarije možemo reći da imamo veoma kvalitetno obučeni kadar koji će bez greške da odradi posao.

PODRŠKA

Uvek možete da nas pozovete u vezi bilo kakvog pitanja, naša stručna služba će pokušati da otkloni sve nedoumice koje imate i da savet šta je najbolje za vas.

100% ZADOVOLJSTVO

Korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi, odgovornost prema poslu, poštovanje zadanih rokova kao i poverenje naših kupaca dovelo je nas je na vodeće mesto u proizvodnji i distribuciji PVC prozora i vrata u Somboru i većem delu Vojvodine.

KVALITET

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, i izuzetnih su toplotnih i zvučnih karakteristika koje će Vas kod izrade energetske efikasnosti svrstati u A klasu.

ALUMIL

Prateći trendove, nudimo ALU stolariju proizvođača ALUMIL. Čvrsta struktura sa besprekornom i dugotrajnom operabilnošću

PREFINJEN DIZAJN

Njihova specifičnost je konstantno unapređenje i inovativnost u izradi, koje kao rezultat ima najviši nivo kvaliteta, a naravno i dizajna jer su izgledom znantno prefinjeniji od ostalih profila ponuđenih na tržištu.

Scroll to Top